<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Redroad V17 - usisivač

Redroad V17 - Izaberite svog "partnera za čišćenje" sa više boja

Redroad je izbacio još jedan sjajan aparat! Mi svi znamo da je Redroad proslavljen od strane kupaca širom svijeta zbog fantastičnog kvaliteta. 

Izvrsno pravi iskorake u tehnologiji, karakteristikama, materijalu i u performansama čišćenja V17 bežičnog štapa usisavača. Ovaj vodeći model nije samo čuvar kućne higijene već je i elegatnog izgleda i imamo za pravo reći da je ovo izuzetan umjetnički komad. 

Da citiramo engleskog kritičara umjetnosti Džona Ruskina „Od svih Božjih darova viđenom čovjeku, boja je najsvetiji, najbožanskiji, najsvečaniji’. Redroad to poštuje jer koristi samo ekološki prihvatljive proizvode boje najboljih svjetskih brendova, kao što su PPG i Musaši, za postizanje najbolje teksture.

Za razliku od ostalih u ovoj industriji, Redroad obično provodi ankete kupaca u više zemalja i pregledava više od 200 recenzija prije finalizacije boja proizvoda. I naravno,  naporan rad se isplati jer svaki Redroad uređaj postiže savršenu ravnotežu između umjetničnog izgleda i uklapanja u kućnu dekoraciju.

Redroad V17 ima 2 HEPA filtera, jedan na ulazu i jedan na izlazu i oni uspješno uklanjaju 99,97% štetnih bakterija, plijesni, polena i peruti od vaših kućnih ljubimaca koje izazivaju rinitis, astmu i ostale alergije.


Redroad će vas inspirisati iz jednostavne činjenice a to je da filteri imaju poklopac.
Svako ima poseban ukus, zato Redroad nudi 7 boja poklopca HEPA filtera.
Bilo po ličnim preferencijama ili prema kućnim dekorima možete prilagoditi Redroad V17 koji će vam provjereno uljepšati dan.

Čak šta više, možete nabaviti nekoliko različitih boja i svaki put kada ih zamijenite, osjećali biste se kao da imate novi usisivač.

HEPA filteri su sada više od dijela usisivača koji sigurno štiti vaše zdravlje.



Pored toga, Redroad V17 ima više šema boja i sa tim raznolikim ukupnim šemama i boje poklopca filtera vi možete krojiti svoj ličnog "partnera za čišćenje".

Boje su jezik koji govori umjetničkim stilovima i tu umjetnost počnite uvoditi u svoju kuću birajući svoj šareni i jedinstveni Redroad V17.

Roaming Electronics je ekskluzivni agent Redroad-a, možete provjeriti ovaj link da saznate više.

Redroad oficijalna stranica