<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Pevacica - 11. epizoda

Pevačica poslednja epizoda online

Sumnje više nema. Ivana je mrtva. Poginula je od mača kog se prva i dohvatila. Sa crnom magijom, ali i ljudima ne treba se igrati. Serija Pevačica, ostavimo li po strani elemente trilera, natprirodnog i misterije, mogo govori i o karakterima. Postavlja se pitanje na šta su ljudi spremni zarad ostvarenja svojih interesa? Gde su granice ljudskog straha? Plaše li se Boga, sudbine, loše sreće, karme? Izgleda – sve manje.

Upravo to na svojoj koži iskusila je Ivana. Kao da nije imala priliku da posledice zla i nepromišljenosti vidi na Ivaninom primeru, Emilija kreće istim putem. Dok su u poslednjoj epizodi prve sezone, u Negotinu svi okupljeni na Ivaninoj sahrani Emilija odlazi korak dalje. Ona je zauvek izgubljena. Više joj niko i ničija podrška ne znače NIŠTA! Ona zna šta je učinila. Nema više straha. Prešla je na tamnu stranu i sa time se miri. Ona zna da prošlost ne oprašta. Zna da će platiti veliku cenu zbog onoga što je učinila. Zato je odlučila da ide do kraja. Počiniće još veće zlo. Nećemo vam otkriti koje, ostavićemo vas u neizvesnosti do samog kraja.

Mnogi koji će doći na Ivaninu sahranu uskoro više neće biti živi. Ivanina smrt biće uvod u još veće zlo. I svakom junaku prve sezone u nastavku će biti još gore. A već sledećeg vikenda saznaćemo i zašto.