<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Crna svadba - Black Wedding 1 epizoda


Crna svadba - Black Wedding 1 epizoda online

Radnja serije “Crna svadba” počinje u malom mestu u istočnoj Srbiji, gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Na put razotkrivanju misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistava. Da li je u pitanju bolest, magija ili religija? Šta se krije iza priče koja nosi naziv po starom vlaškom obredu?

Jednog dana, iznenada, Mitar uzima staru pušku sakrivenu u dvorištu i njome nasumično počinje da ubija komšije u selu. Nakon što ubije 11 ljudi, kao taoca uzima lokalnu konobaricu.

Petar, psiholog, pregovarač za krizne situacije u BIA, vodi samački život, koji u slobodno vreme ispunjava alkoholom. Petar biva pozvan da kao pregovarač ode u selu u kojem se dogodio masakr. On pokuša da smiri Mitra i ubedi ga da se dobrovoljno preda policiji.