<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Pevacica - 5. epizoda


Pevačica 5 epizoda online

nspektor Rade ne krije da mrzi Bojana. Njegova netrpeljivost prema bivšeg policajca preoistekla je iz toga što Rade smatra da je on odgovoran za Švabinu smrt. Švaba je bio njihov treći član ekipe, drug.

Putevi im se opet ukrštaju na novom slučaju i Rade na sve moguće načine maltretira i ponižava Bojana. U pozadini tog sukoba krije se velika i mračna tajna, ne samo smrt prijatelja…

Rade odlazi kod Velje, takođe bivšeg policajca, po odgovre koje neće dobiti. Velja je bio šef i njemu i Bojanu, a sada je vlasnik detektivske agencije. Nakon tragedije koja se dogodila sa Švabom, Velja je pomogao Bojanu tako što mu je dao posao.

Dobroćudan i dobronameran, očinski nastrojen prema Bojanu, pokušava da mu pomogne da se opet snađe u životu.  Teško mu je zbog Bojanovog bola. Rade shvata da je Velja očigledno stao na stranu Bojana, jer mu je, čim je napustio policiju, dao posao.

Posao koji je dobila Veljina agencija od Olivere, Vladine bivše verenice, trebalo je da bude rutinski posao. Opsednuta Ivanom, ona ih je angažovala da prate mladu pevačicu Ivanu koju njen bivši forsira. Olivera se raduje njenom posrnuću, živeći u nadai da će se jednom pomiriti sa Vladom. Međutim, nije sve onako kako izgleda. Da bi to ostvarila Ivanino posrnuće nije dovoljno…