<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Kalkanski krugovi - 8. epizoda

 Kalkanski krugovi 8. epizoda

Velibor je odveo Mionu u šumu kako bi joj pokazao skrivenu kolibu, u nameri da joj otkrije tajnu o Zabranu.  Devojka ne sluti da će je deda kidnapovati.

Mionu zatočenu u kolibi posećuje Mačji smeh, od čijeg pogleda joj se ledi krv u žilama. Ona skuplja hrabrost i govori mu da ode od nje.

Dejan je uznemiren jer ne zna gde mu je nestala Miona. Odlazi kod strica Velibora da ga pita da li slučajno zna gde se nalazi njegova ćerka, jer ne može nigde da je pronađe. On ga laže da je nije video.

Nastavljajući potragu za ćerkom, Dejan odlazi u Beograd kod poslovnog partnera i pita ga gde mu je dete. On se pravi da ne razume o čemu priča, a Dejan ga zatim udara pesnicom.

Miona se pažljivo pripremala za trenutak kada će joj Velibor doći u posetu. Nakon što Dejanov stric otvori vrata kolibe, Miona ga snažno udara motkom.

Posle susreta sa Dejanom, njegov poslovni partner urla na svog sina Bojana kako Dejan sve zna.

U kolibi, Velibor posle udarca polako dolazi sebi. Miona je na korak da pobegne, ali tada se pojavljuje Mačji smeh i zatvara joj vrata pred nosom. Velibor govori da je on za sve kriv i moli sina da otvori vrata, koji se zapravo zove Petar.

Usred noći vrata kolibe se otvaraju i Miona se susreće oči u oči sa Baba Gubom