<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Državni službenik (2020) - Sezona 2

Nakon uzbudljive prve sezone serije "Državni službenik" stiže i druga sezona koja će nadmašiti očekivanja gledalaca.

Radnja

U drugoj sezoni priča se nastavlja nekoliko meseci nakon završetka prethodne. Ovoga puta glavna tema je internet, sajber-kriminal i uticaj društvenih mreža na javno mnjenje. Kao i u prethodnoj sezoni, mnogo pažnje je posvećeno i ličnim dilemama junaka koji svakodnevno prolaze kroz neočekivane i dramatične situacije.

Šta nas očekuje u novoj sezoni

U novoj sezoni gledaoce očekuje napeta drama i akcija sa dosta specijalnih efekata, eksplozija i pirotehnike. Priča postaje još zamršenija kada se pridodaju dramatični zapleti kao posledica aktivnosti inostranih sila tokom vanrednih parlamentarnih izbora u zemlji. Bivši i sadašnji agenti Službe suočiće se sa iznenadnim usponom pro-ruske partije, smrću nekadašnjih rukovodioca pod sumnjivim okolnostima, kao i opštom opasnosti po građane i državu.

Glumačka ekipa

Sjajnoj glumačkoj ekipi koju čine Milan Marić, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Aleksandar Berček, Vaja Dujović, Milena Radulović, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić i mnogi drugi, u novoj sezoni pridružuju se između ostalih i Petar Benčina, Nikola Rakočević, Aljoša Vučković, Tanasije Uzunović i Irfan Mensur.

Ispod možete pronaći dešavanja u epizodama