<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Državni službenik - 1. epizoda SEZONA 2

 


Državni službenik 1. epizoda SEZONA 2 online

Na Superstar TV kanalu počinje premijera druge sezone kriminalističke hit TV serije „Državni službenik“, u kojoj su spojene 1. i druga epizoda. U nastavku serije nadovezaćemo se na priču čija se radnja dešava nekoliko meseci nakon prethodne sezone. Raspisani su predsednički izbori. Služba pomno prati celu situaciju, kao i dolazak ruske privatne bezbednosne agencije na čelu sa Atamanom Krilenkom koja je stigla u Srbiju, na skup Srpskog Otadžbinskog saveza.

U kolegijumu umesto Lazara, koji je na kraju prošle sezone napustio Službu, sada je novi agent Nebojša koji pokušava da sagradi odnos poverenja sa Krletom i Ljubom kojima je sad neposredni pretpostavljeni. Po Milojevićevom nalogu oni prate rusku delegaciju. Lidija stupa u kontakt sa bivšim momkom Ognjenom koji je upozorava da će se desiti nešto veliko za bezbednost čitave zemlje. 

Lazar i Ana se zbog sina trude da funkcionišu kao normalna porodica ali je predubok jaz između njih. Lazar se bori sa ženinom izdajom i utehu nalazi u Milici. Izgubljen u svojoj letargiji dok jedne večeri ne dobije poziv koji će promeniti sve.