<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Močvara 2. epizoda


Močvara serija 2. epizoda nova epizoda online

U drugoj epizodi “Močvare” ispostavlja se da su se prvi koraci u istrazi pokazali neplodnim

Inspektor Nikola na svoju ruku pokušava da pronaše tragove te posjećuje svog prijatelja Kineza u zatvoru, muža prve žrtve i policija nastavlja da traguje za manijakom.

Druga epizoda baca svijetlo na odnos kriminala i policije, a veća pažnja posvećena je Nikolinom šefu, načelniku policije Vasi. Upoznajemo i braću Leković, Dejana, kralja cigareta i prostitucije, i Zorana , koga smo vidjeli u prvoj epizodu u Ljubinkinom stanu.

Sve se i dalje, naravno, vrti oko Tijaninog ubistva, ali dok se Nikolin šef bavi opakim kriminalcima koje poznaju i u državničkim viskom krugovima , inspektori Nikola, Boban i Milka prate sitnije prekršioce zakona. Konačno se pojavljuje i veći trag koji može da ih dovede do Tijaninog potencijalnog ubice, otkriva se da je nedavno na produženi vikend iz Zabele pušten ćovjek koji služi kaznu za silovanja, Darko Matković. Kada je žena na Bežaniji prijavila napad manijaka, napasnika , koji juj je davio i grizao, inspektori se daju u potragu i odlaze na adresu silovatelja puštenog i Zabele.