<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Tajkun 9. epizoda



Tajkun 9. epizoda online nova epizoda

Tizer 9. epizoda moćne serije "Tajkun"




Dešavanja u 9. epizodi:

U prošloj epizodi serije "Tajkun" videli smo jezivo ubistvo Vladanove desne ruke Lidije, saznali smo da ju je, pod pretnjom pištoljem "razotkrila" Jovana Nestorović, a sada konačno gledamo kako naš tajkun Simonović uzima stvar u svoje ruke!

Deveta epizoda počinje Balšinom posetom "starom prijatelju" Ostojiću u Padinskoj skeli.

Ciginom ocu s kojim je nekad radio i od kojeg želi da sazna da li "njegov mali mulja" Bojana da ga zbrine, zaposli u Sigmi, odnosno da li i Bojanu i Vladanu radi o glavi. Susret ne prolazi po Balšinom planu, jer ga ovaj pita za "oštećenog" BRATA - našeg ubicu u dugom kaputu!

Nakon posete zatvoru Balša poziva Vladana i govori mu da je Ciga taj koji je pokušao atentat na njega i Bojana, "Bojan radi s Ostojom, ne daj mu da priđe Sigmi", govori Balša šokiranom Vladanu. "Pogledaj još jednom snimke sa sigurnosne kamere, videćeš da je to on".

Vladan gleda snimke i poziva Bojana kod sebe u kancelariju: "Da li je ovo Ostojićev sin", pita ga. "Zašto si išao kod Ostojića"... Bojan šokirano gleda u snimke motorista koji su pucali na njega i njegovog oca, tvrdeći da ne zna, da to nije on... ali ipak otkriva šta je to što ga muči i zašto je išao u Padinsku skelu: "Koliko si me platio? Ostojić mi je rekao kada sam ja stigao, stigli su i papiri sa mnom". Bojan i dalje misli da Vladan nije njegov pravi otac i samo želi da otkrije istinu.

Želi da otkrije i da li je njegov "brat" zaista pucao na njih...

U poslednjoj epizodi saznajemo i da je Bojan, baš kao i njegov otac, nesvestan svega što se dešava oko njega, odnosno da "njegovi saradnici" pri pokušaju kupovine Dunava, devojka Sara i Zvezdan, rade njemu o glavi.

"Da li si ti pucao na nas", pita ga Bojan, a on, mucajući, govori "da li si ti normalan? Brat si mi". Potom ga opominje da je "vreme da krenu, čekaju Kenda i Jović", ali Bojan odbija i odlazi. Sara i Ciga, koji više ne muca, kažu da "oni rade za sebe, ne za Bojana" i odlaze. On seda NA MOTOR, stavlja kacigu i UBIJA čoveka s kojim je trebalo da se sastane... Baš kao i kada je pucao na Vladana i Bojana u prvoj epizodi...