<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Ajvar (2019) domaći film


Ajvar (2019) domaći film

Početak kino distribucije filma "AJVAR" redateljke Ane Marije Rossi počinje 12. decembra. Publika koja nije pogledala film na festivalima, a pročitala je fantastične kritike, sa velikim nestrpljenjem očekuje istu.
O FILMU: Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vrijeme živi u Stokholmu. Imaju uspješne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju djecu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome šuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gdje se u poznatom okruženju odvija  uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid šutanja ruši.
Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenografkinja je Mina Lazarević, kostimografkinja je Ksenija Terzović, a montažer je Mateja Rackov.
Film je srpsko crnogorska koprodukcija, producent filma je Nikolina Vučetić Zečević iz filmske kuće Biberche iz Beograda, koproducent je Ivan Đurović iz filmske kuće Artikulacija iz Podgorice.
Pogledajte trailer filma

Režija: Ana Maria Rossi Scenario: Ana Maria Rossi, Maja Todorovic Glumci: Natasa Ninkovic, Sergej Trifunovic, Vesna Cipcic, Igor Borojevic, Aleksandra Jankovic, Gordan Kicic, Miodrag 'Miki' Krstovic, Paulina Manov, Srdjan Miletic, Pavle Pekic, Branka Petric, Ivana Scepanovic Trajanje: 96 min Kategorija: drama