<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Ubice mog oca SEZONA 4



Ubice mog oca 1. epizoda sezone 4

Gledaj cijelu novu sezonu “Ubice mog oca 4” odjednom

Sve epizode četvrte sezone popularne serije „Ubice mog oca“ – bindžuj odmah! Preko bilo kojeg interneta u BiH, bez prekidanja, čekanja i reklama, za samo 14,90 KM. Nova sezona čeka te u EON, D3 i Video klub katalogu „Ubice mog oca 4“. Svih 10 novih epizoda serije, dostupne su ti za gledanje 30 dana od trenutka kupovine. Ukoliko želiš da se podsjetiš prethodnih sezona, sve epizode drugog i trećeg serijala besplatno su ti dostupne u istom Video klub katalogu!
Registruj EON aplikaciju na jednom Smart TV uređaju i na do 3 mobilna uređaja – telefonu, tabletu ili računaru i kao Telemach korisnik gledaj seriju i preko EON Smart BOX-a!
Četvrti serijal Ubica mog oca počinje brutalnim silovanjem i ubistvom mlade studentkinje koje potresa Beograd. U saradnji sa Dunjom, načelnicom seksualnih delikata, inspektori vrlo brzo dolaze do potencijalnog osumnjičenog ali novim napadom ispostavlja se da se radi o serijskom silovatelju i da drže pogrešnog čovjeka. Da se ne bi desilo novo ubistvo, počet će očajnička utrka sa vremenom između policije i silovatelja. Aleksandar, nakon povratka na posao pod maskom ovog slučaja, približava se ubicama svog oca i tako po prvi put izmakne Marjanoviću, čime sebe dovodi u veliku opasnost. Rat klanova doživljava usijanje a kao novi vođa nameće se Miša Zvornik.

Pogledaj detaljnije na https://telemach.ba/ubice-mog-oca-sezona-4