<-- balkan enjoy domace i turske serije sa prevodom -->

Nemoguća Ljubav 10 epizoda




Nemoguća ljubav(Prevrtljivo srce) je počela  emitovanjem na televizijskim ekranima od 23. decembra 2019. godine u 20 sati samo na televiziji Pink.A na Hayat TV će se početi emitovati pod nazivom "Prevrtljivo srce" od 11. januara.Kada je reč o turskim serija, ono što prati gotovo svaku visokobudžetnu seriju jeste realan prikaz specifičnih običaja, kulture i cele tradicije, koja je i dana prisutna u velikom delu Turske.


Naime, kada je Ataturk došao na vlast – čovek koga turci smatraju prvim modernim predsednikom, prethodno nametnua pravila su počela sa ukidanjem i položaj žene je dosta popravljen.
Ukoliko Vas zanima više o tome, preporučujemo Vam da posetite Tursku i sa lokalnim vodičima, od kojih pojedini pričaju naš jezik, se upoznate sa istorijom ove zemlje. Ono što je na nas posebno ostavilo utisak jeste promene koje su uvedene a tiču se obrazovanja žena, oblačenja, osiguranja, penzija, gradova bogatih, izvoznih proizvoda (turskih serija, čajeva, banana, kajsija,…), soba za molitvu, običaja na svadbi u vezi brata i oca,  granice i odnosi sa Jermenijom…
Poštovanje porodice i glave kuće, ugovoreni brakovi, vladavina patrijarhata, osveta i prepreke koje se mogu naći na putu ljubavi između dvoje mladih – sve to je detaljno prikazano u seriji koja je oduševila publiku u Turskoj, a verujemo da će tako biti i sa gledaocima u Srbiji. Ima tu puno da se priča, ali pošto je tema serija, da se vratimo na početak.

Nemoguća ljubavna priča rođena iz osvete prati veliku tragediju dve moćne porodice – Sadoglu i Aslanbej. 
Miran iz porodice Aslanbej je jedini naslednik ove porodice i 27 godina na umu ima osvetu, bez ljubavi, emocija, sreće, jedino što želi jeste da osveti smrth svojih roditelja, za koju krivi porodicu Sadoglu.
Nasuprot Miranu, imamo i Rejan, prelepu unuku porodice Sadoglu, koja ima glavu u oblacima, umislila je da princeza iz bajke o kojoj joj je majka pričala. Ona zamišlja ljubav, srećan kraj, bezgraničnu ljubav.
Upravo kada se upoznaju, ona menja svoju orijentaciju i zaljubljuje se u Mirana, zbog njegovih crnih očiju i brade, a on se zaklinje da će se osvetiti njenom ocu, Hazaru. Tada dolazi do kolezije emocija, Miran gubi kontrolu, više ne može da kontroliše razum i srce, i po prvi put u životu se boji – da neće moći da ispuni Rejanu.
.Šta će se tačno dogoditi u ovoj hit ljubavnoj drami, pitanje je veliko, a na Vama je da pogledate sve epizode, potpuno besplatno sa prevodom na Balkan Enjoy i pustite epizodu serije Nemoguća ljubav.
Trenutno najpopularniji mladi glumački par u turskoj su Akin Akinozu i Ebru Šahin, koji tumače Rejanu i Miran.

Sve epizode sa prevodom  možete pronaći ovdje